УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ПРОДУКТИ В СТАЦИОНАРНИТЕ  НИ ОБЕКТИ ИЛИ НА ТЕЛ.0888869135

Печат

Механизми за защита на входната врата - старият изпитан райбер

Написана от Технохендс. Posted in Защитете прозорците срещу крадци – ползвайте райбери

Механизми за защита на входната врата - старият изпитан райбер

 Домът е мястото, в което ние хората намираме уют и място за почивка. За да бъдем напълно спокойни и живеем пълноценно, трябва да бъдем сигурни, че сме защитени от недобронамерени действия. Иначе казано срещу влизане с взлом в домът ни и нанасяне на материални и нематериални щети.

 Производителите на врати развиват дейността си в крак с технологиите и предлагат на клиентите си подсилени конструкции и здрави брави. Но това не винаги е достатъчно. Има още няколко неща, които може да направите, за да подсилите защитата на входната си врата.

 Да поставите райбери е метод, който не може да бъде заменен от нищо друго. Още повече, че на пазара се предлагат различни модели, които са подходящи за монтиране върху врати и дограма. Така ще защитите и прозорците си, които също може да бъдат атакувани от недоброжелатели.

 Със сигурност сте забелязали, че първите етажи на жилищните блокове приличат на затворнически килии. Целите прозорци са в решетки, които са заварени здраво и служат срещу набезите на крадци. Ако искате да живеете като бял човек, без да се залоствате зад решетки, може да опитате сигурността на съвременните технологии за защита на врати и прозорци в комбинация с тази на райберите.

 Естествено, никой метод или комбинацията от тях не предлага 100% защита, но ползването им значително намалява риска от взломяване на вратата или прозорците.

 За врати най-добре да бъдат два броя, за прозорците също, а за малките такива по един в средата. Независимо с колко надеждно заключване е врата ви или пък подсилена е дограмата ви, монтирането на райбери може да се окаже много съществена защита.

 Те освен устойчиви и здрави, са и с красива визия, прахово боядисани и естетически издържани. Така няма да нарушите интериорът на дома си и ще бъдете защитени.

Инсталирането им е много лесно и не е нужен специалист, просто отвертка или винтоверт – това е. Към повечето модели се предлагат и тапички, с които се покриват винтовете и придават завършен вид.

 Видът на вратата или прозорците не е от значение. Райберите са подходящи за монтаж върху дървена или пластмасова дограма и врати. Цената, която ще платите, за да оборудвате всички входове /в случай, че са повече от един/ и прозорците ще бъде нищожна на фона на защитата и сигурността, която ще ви осигурят.

 Преди да бъдат пуснати в масова продажба всички райбери се подлагат на редица тестове за издръжливост. Надеждността им е ключов фактор, когато става въпрос за качество и име на производител.

Печат

Защитете прозорците срещу крадци – ползвайте райбери

Написана от "Технохендс". Posted in Защитете прозорците срещу крадци – ползвайте райбери

Защитете прозорците срещу крадци – ползвайте райбери

 Времената на криза допълнително изострят проблемите с набезите на крадци, които зачестяват. Много хора, особено възрастните, които живеят сами и в отдалечени населени места, са подложени на ежедневен тормоз от страна на нагли апаши.

 Повечето хора по малките населени места са пенсионери и нямат възможност да отделят крупна сума за закупуването на висококачествена врата и дограма, с които да защитят себе си, и имуществото си. Но има и друг начин да се увеличи защитата на жилището. Това са старите и доказали се във времето райбери.

 Цената им варира, но е повече от достъпна – приблизително 14 лв.за два броя. Закупуването на няколко такива и поставянето им на подходящите места, повишават значително устойчивостта на вратите и прозорците. Достатъчни са два, един в горната и един в долната част на вратата , също два за големите прозорци и по един за малките, например за тези на банята, кухнята.

 

Именно последните са много честа мишена за крадците, поради по-лесното отваряне. Ако дограмата е пластмасова или дървена, тя не представлява почти никакъв проблем и поддава много бързо.

 Често, обаче улисани в желанието си да защитим нормалния вход към домът си, пренебрегваме друг възможен такъв – прозореца. Новата дограма, независимо дали е алуминиева или ПВЦ, допълнително защитава жилището ни. Производителите предлагат и такива с подсилени метални конструкции или специален обков за защита срещу злонамерени действия но и те не са напълно сигурни.

 Ползването на такъв тип дограма в комбинация с райбери повишава съпротивителната сила на прозореца срещу опити за непозволено отваряне. Освен за сигурността, производителите на райбери са се погрижили да бъдат и естетически издържани. Според вида на вашата врата и интериор, може да изберете подходящ модел за защита.

 Сигурността на дома е важна не само за запазване на имуществото, но и за спокойствието на стопаните му. Няма нищо по-ценно от уюта на дома и това да сте защитени. Пълноценната почивка и отмора е важна за психическото здраве на човек.

 Монтирането на райбери е изключително лесно и дори човек без опит би могъл да се справи. Не са нужни и специални инструменти, единствено винтоверт или отвертка. В повечето комплекти  има и тапи, които прикриват винтовете. Така се придава завършен вид.

 След тежък работен ден, няма нищо по-отморяващо от почивка у дома, с любимите хора в сигурна атмосфера. Точно тя е ключът към здравето и пълноценният сън. Освен това по време на летните отпуски или зимните празници, когато много хора пътуват и не са в домовете си най-доброто решение са здраво заключени врати и прозорци със здрави метални райбери.

 

CookiesAccept

Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с Политика за защита на лични данни и използването на бисквитки

за да прочетете повече натиснете тук Learn more

I understand