УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ПРОДУКТИ В СТАЦИОНАРНИТЕ  НИ ОБЕКТИ ИЛИ НА ТЕЛ.0888869135

Печат

Механизми за защита на входната врата - старият изпитан райбер

Написана от Технохендс. Posted in Защитете прозорците срещу крадци – ползвайте райбери

Механизми за защита на входната врата - старият изпитан райбер

 Домът е мястото, в което ние хората намираме уют и място за почивка. За да бъдем напълно спокойни и живеем пълноценно, трябва да бъдем сигурни, че сме защитени от недобронамерени действия. Иначе казано срещу влизане с взлом в домът ни и нанасяне на материални и нематериални щети.

 Производителите на врати развиват дейността си в крак с технологиите и предлагат на клиентите си подсилени конструкции и здрави брави. Но това не винаги е достатъчно. Има още няколко неща, които може да направите, за да подсилите защитата на входната си врата.

 Да поставите райбери е метод, който не може да бъде заменен от нищо друго. Още повече, че на пазара се предлагат различни модели, които са подходящи за монтиране върху врати и дограма. Така ще защитите и прозорците си, които също може да бъдат атакувани от недоброжелатели.

 Със сигурност сте забелязали, че първите етажи на жилищните блокове приличат на затворнически килии. Целите прозорци са в решетки, които са заварени здраво и служат срещу набезите на крадци. Ако искате да живеете като бял човек, без да се залоствате зад решетки, може да опитате сигурността на съвременните технологии за защита на врати и прозорци в комбинация с тази на райберите.

 Естествено, никой метод или комбинацията от тях не предлага 100% защита, но ползването им значително намалява риска от взломяване на вратата или прозорците.

 За врати най-добре да бъдат два броя, за прозорците също, а за малките такива по един в средата. Независимо с колко надеждно заключване е врата ви или пък подсилена е дограмата ви, монтирането на райбери може да се окаже много съществена защита.

 Те освен устойчиви и здрави, са и с красива визия, прахово боядисани и естетически издържани. Така няма да нарушите интериорът на дома си и ще бъдете защитени.

Инсталирането им е много лесно и не е нужен специалист, просто отвертка или винтоверт – това е. Към повечето модели се предлагат и тапички, с които се покриват винтовете и придават завършен вид.

 Видът на вратата или прозорците не е от значение. Райберите са подходящи за монтаж върху дървена или пластмасова дограма и врати. Цената, която ще платите, за да оборудвате всички входове /в случай, че са повече от един/ и прозорците ще бъде нищожна на фона на защитата и сигурността, която ще ви осигурят.

 Преди да бъдат пуснати в масова продажба всички райбери се подлагат на редица тестове за издръжливост. Надеждността им е ключов фактор, когато става въпрос за качество и име на производител.

CookiesAccept

Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с Политика за защита на лични данни и използването на бисквитки

за да прочетете повече натиснете тук Learn more

I understand